Brainport Technologiepact Next Generation

donderdag 17 maart 2016 - Eindhoven

De wereld verandert, voor iedereen!
De wereld om ons heen verandert razendsnel. Brainport wil voorop blijven lopen als innovatieve high tech regio. Menselijk kapitaal is daarbij dé cruciale succesfactor. We moeten nieuwe wegen inslaan om ervoor te zorgen dat het bedrijfsleven op het juiste moment over de juiste talenten kan beschikken. Anders durven kijken, nieuwe dingen durven doen en ongebaande paden bewandelen. De urgentie is groot! Economische groei kunnen we realiseren door vernieuwing, versnelling en integratie op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt. Deze transitie realiseren we samen. Het bestuur van Stichting Brainport presenteert op 17 maart het Brainport Technologiepact Next Generation. 

 

EVENEMENTEN

Toon meer

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 
Gevestigd op de Brainport Industies Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483