Voor bedrijven die de volgende stap willen zetten

Brainport Industries College is het klinkende resultaat van een uniek samenwerkingsverband van bedrijven in de maakindustrie. In nauwe samenwerking met deze bedrijven, onderwijsinstellingen en de overheid zorgt Brainport Industries College dat meer mensen de weg vinden naar een baan in de techniek. Via het BI College komt u makkelijker in contact met de juiste mensen, de juiste kennis en de juiste subsidies.

Wilt u met uw organisatie lid worden van Brainport Industries College? Dan boort u een nieuwe bron van technisch talent aan. Brainport Industries College brengt u in contact met tal van jongeren, jong-volwassenen en volwassenen die aan de slag willen in de techniek.

De overheid ondersteunt de technische sector op allerlei manieren bij het opleiden van technisch personeel. Binnen Brainport Industries College is veel kennis aanwezig over beschikbare subsidies op dit gebied.

Behalve het aantrekken van nieuwe mensen, kunt u ook het talent dat al in uw organisatie aanwezig is versterken. Ook daarbij kunnen wij u helpen. Brainport Industries College biedt diverse vormen van ondersteuning rondom de doorgroei en ontwikkeling van personeel.  

Brainport Industries College helpt u ook graag verder in het vinden van de juiste persoon of instantie bij een kennisvraag, een korte onderzoeksopdracht of een innovatievraagstuk!

Om het opleiden binnen uw bedrijf vorm te geven, dient u een erkend leerbedrijf te zijn. Brainport Industries College kan u informeren hoe u een erkend leerbedrijf wordt.

Meer weten? Neem contact met ons op.

NIEUWS

Handreiking maakt veilig doorwerken in MKB-metaal mogelijk

Project 'Baan zoekt Boer': 'Wie wil mij? Een 47-jarige gestopte veehouder?’

MCM wint de William Pijnenburg Award 2019

EVENEMENTEN

Toon meer

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 
Gevestigd op de Brainport Industies Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483