Laat uw mensen groeien

Wilt u uw organisatie laten groeien? Dan is het aannemen van nieuwe mensen vaak de eerste reflex. Maar u kunt natuurlijk ook kijken of u mensen in uw organisatie kunt laten doorgroeien. Misschien beschikt u zonder dat u het wist al over de geweldige projectmanager of teamleider waar u naar op zoek bent.

Brainport Industries College helpt organisaties bij het ontwikkelen van hun huidige personeelsbestand. Naast advisering en coaching organiseren wij ook op gezette tijden workshops en clinics over dit onderwerp.

Daarnaast bieden de partners van Brainport Industries College allerlei interessante cursussen en workshops aan voor vakmensen die de volgende stap willen zetten. Dat kunnen workshops zijn waarin uw mensen een bepaalde expertise uitdiepen of cursussen waarin ze werken aan leidinggevende vaardigheden of leren hoe ze grote projecten leiden.

Met de code Duurzaam marktgedrag in de Metaal zetten werkgevers en werknemers samen een permanent lerende bedrijfscultuur in gang. Het sluit aan bij de steeds veranderende markteisen en pleit voor respectvol gedrag en meer invloed voor medewerkers op de koers van het bedrijf en de werkprocessen. De Code bestaat uit een set van 3 x 3 afspraken die passen bij deze nieuwe tijd. Het bijbehorende werkboek bevat handvatten en praktische werkvormen hoe te werken aan een sterke, slimme en sociale regio. Kijk hier voor meer informatie.
Kijk op de partnerlijst wie u verder kan helpen met uw bedrijfsontwikkeling

Uw mensen zijn uw belangrijkste kapitaal. Wilt u dit kapitaal nog beter laten renderen? Neem dan contact met ons op.

 

 

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 
Gevestigd op de Brainport Industies Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483