Hou je kennis op pijl met een docentstage

Om leerlingen de best denkbare start te geven, dient de aansluiting tussen onderwijs en praktijk optimaal te zijn. Maar de techniek ontwikkelt zich razendsnel en het bedrijfsleven is voortdurend in beweging. Docenten doen er daarom goed aan om voeling te houden met de praktijk. Daarom organiseert Brainport Industries College docentstages voor vakdocenten.

Wil jij constant een vinger aan de pols van de beroepspraktijk houden? Wil jij op de hoogte blijven van de eisen die werkgevers vandaag aan de werknemers van morgen stellen? Dan helpen wij jou daar graag bij. Brainport Industries College beschikt over een groot aantal partners in de regio waar docenten een korte stage kunnen lopen.

Er zijn verschillende manieren om invulling te geven aan jouw docentstage. Dat kan variëren van een dag meelopen tot een dag per week meedraaien gedurende enkele weken of zelfs maanden. De precieze invulling van jouw stage hangt nauw samen met jouw wensen en de mogelijkheden van het bedrijf waar jij stage wilt lopen.

Heb je interesse in een docentstage? Laat het ons weten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

EVENEMENTEN

Toon meer

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 
Gevestigd op de Brainport Industies Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483