Laat leerlingen proeven aan techniek

Techniek moet je zien. Techniek moet je beleven. Techniek moet je meemaken. Daarom zetten allerlei bedrijven in de regio graag hun deuren open voor jonge mensen die zich willen oriënteren op technische vakken. Daarnaast organiseren we tal van boeiende Tech Events om jonge mensen te laten proeven aan de vele aspecten van het werk in de techniek.

Wil jij met jouw leerlingen een bezoek brengen aan een van de ruim 50 partners van Brainport Industries College? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee over de invulling van de excursie en nemen je allerlei werk uit handen. Waar mogelijk leggen we contact met de juiste mensen en helpen we je bij het plannen van de trip. Om de excursie de juiste educatieve context te geven, kunnen we je ook voorzien van een bijpassende lesbrief.

Naast excursies organiseert Brainport Industries College regelmatig boeiende Tech Events rondom allerlei aspecten van het werk in de techniek. 

Zou je deel willen nemen aan een Tech Event? Of wil je een excursie organiseren? Neem dan gerust contact met ons op.  

Beroepen in beeld
Om leerlingen te helpen bij hun beroepsoriëntatie kan er gebruik worden gemaakt van de lesbrief omtrent Beroepeninbeeld.nl

Deze lesbrief ondersteunt bij de lessen rondom loopbaanoriëntatie en beroepskeuze en is bedoeld om het gebruik van de website BeroepeninBeeld.nl te bevorderen in het loopbaanoriëntatie- en beroepskeuzeproces dat de leerlingen doormaken. Deze website geeft veel informatie over mbo-opleidingen en bijbehorende beroepen en kan de
leerlingen daarom ondersteunen in hun beroepsoriëntatie.

                                                                                                        

EVENEMENTEN

Toon meer

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 
Gevestigd op de Brainport Industies Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483