Wil jij ook dingen maken voor de techniek van morgen?

Dan is Brainport Industries College (BI College) er voor jou. Via BI College maak je kennis met de techniek. We organiseren Tech Events, gastlessen en excursies. Daarnaast verzorgen we samen met mbo’s en bedrijven in de regio een unieke bbl opleiding die leren en werken combineert.

Wij leren jou graag kennen

Wie ben jij en wat zoek jij?

Ben je iemand die het vak wil leren en graag praktisch bezig is? Ben je op zoek naar een nieuwe carrière in de techniek? Ben je al werkzaam in de techniek en wil je juist verdere stappen maken om door te groeien?
Ben je docent of juist een leerbedrijf in de techniek en ben je daarom geïnteresseerd in onze activiteiten en mogelijkheden?

Je bent leerling/student

Leer jij het liefst in de praktijk en wil je met de werkend leren route (bbl) een erkend mbo diploma halen in de techniek?

Lees meer

Je bent werkzoekend

Met technische affiniteit een frisse start in een technisch beroep.

Lees meer

Je bent werknemer

Ben je lekker aan het werk in een technische baan en wil jij je verder ontwikkelen? Zet de volgende stap in jouw technische carrière.

Lees meer

Je bent docent

De vraag naar technisch personeel is nog altijd groter dan het aanbod. Ben jij (vak)docent? Dan speel jij een grote rol bij het oplossen van die uitdaging.

Lees meer

Meedoen als bedrijf

Wilt u met uw organisatie lid worden van Brainport Industries College? Dan boort u een nieuwe bron van technisch talent aan.

Lees meer

TECH EVENT

Dit zijn momenten dat je een bedrijf van binnen kunt zien én kunt beleven wat techniek nou echt inhoudt. Na het ontvangst krijg je een korte presentatie over het bedrijf, je krijgt een rondleiding en je gaat vaak ook zelf even aan de slag. Dit allemaal om jouw beeld van de techniek tastbaar te maken.

 

Aanmelden Waar en wanneer?

LEERWERKBAAN

Zou jij van techniek je beroep willen maken? Wil je een goede technische bbl opleiding volgen? Wil je tijdens je opleiding al geld verdienen? En wil je bovendien verzekerd zijn van een betaalde baan tijdens en na je opleiding? Dan is Brainport Industries College iets voor jou.

Aanmelden Vacatures bbl

HET BI COLLEGE TEAM

Het team van BI College werkt samen met de aangesloten bedrijven, de regionale middelbare scholen, de mbo opleiders en andere vakopleiders van Bouw en Techniek in de brainportregio.

Samen maken we werk van technisch talent!

Team BI College

Maakt werk van technisch talent!

ERKEND PARTNER VAN:

SBB

OOM

A+O Metalektro