MCM wint de William Pijnenburg Award 2019

- DONDERDAG 28 NOVEMBER 2019

Op 28 november riep Brainport Industries College MCM uit tot winnaar van de William Pijnenburg Award. De William Pijnenburg Award, met een toepasselijk ontwerp, is uitgereikt door de familie Pijnenburg.

MCM is sinds 2015 aangesloten bij het BI College en heeft als erkend leerbedrijf al meerdere jaren ervaring opleiden van leerling- vakmensen. Als hofleverancier is MCM een One Stop Shop High-Tech productie- en toeleverpartner voor machinebouwers en systeemleveranciers in de maakindustrie. “We manufacture your industry” typeert het bedrijf en de cultuur in het bedrijf.

In het jury rapport is te lezen dat MCM al jaren investeert in structuur en het systematisch betrekken en opleiden van leerlingen. Het hele team van MCM draagt de opleidingsvisie enthousiast uit en daarmee is de opleiding binnen MCM niet afhankelijk van één opleidingscoördinator. Iedereen is doordrongen van het groeien door eigen ontwikkeling en het aantrekken van jonge mensen en zij-instromers. In goede en in minder economische tijden.

Door het weinige verloop blijft het team bijeen en groeit en ontwikkelt het zich organisch. Het mede initiëren van het Techniekcentrum|Brainport is een goed voorbeeld van verantwoording nemen in de regio als het om ontwikkeling van mensen gaat.

Lees verder....

Pim van de Mortel van MCM met de William Pijnenburg Award. Links van hem Hans Vervoordeldonk van HVL en rechts Arjen Vos van Verbi. Uiterst links Mark Pijnenburg, uiterst rechts Manon Pijnenburg en Koen Pijnenburg.

 


NIEUWS

Handreiking maakt veilig doorwerken in MKB-metaal mogelijk

Project 'Baan zoekt Boer': 'Wie wil mij? Een 47-jarige gestopte veehouder?’

MCM wint de William Pijnenburg Award 2019

BI College doet mee aan Sterk Techniek Onderwijs in De Kempen

EVENEMENTEN

Toon meer

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 
Gevestigd op de Brainport Industies Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483