LEERWERKBAAN
NIEUWS

Lees hier de laatste College Update!

ROC Ter AA organiseert bbl-banenmarkt Techniek

- MAANDAG 03 APRIL 2017

Op maandag 8 mei organiseert ROC Ter AA in samenwerking met technische bedrijven uit de regio een BBL-banenmarkt voor technische opleidingen. De BBL-banenmarkt vindt plaats op de Keizerin Marialaan in Helmond van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Deze banenmarkt is voor verschillende doelgroepen interessant. De vmbo-ers en mbo-ers die dit jaar afstuderen en nog op zoek zijn naar een (leer)werkplek. De leerlingen uit het derde jaar van het vmbo zijn welkom om zich alvast te oriënteren op het aanbod van de bedrijven of om een bijbaantje te vinden. Natuurlijk zijn ook ouders/verzorgers van harte welkom. Verder biedt de BBL-banenmarkt mogelijkheden voor de werkzoekende via het leerbedrijf of het UWV, zij-instromers of anderen geïnteresseerden in een baan binnen de techniek.

Technische bedrijven in de regio hebben een grote vraag naar vakbekwame (toekomstige) medewerkers. Tijdens de BBL-banenmarkt zijn veel van die bedrijven en docenten van alle techniekopleidingen van ROC Ter AA aanwezig. Zij kunnen alles vertellen over de combinatie van werken en leren én over de mogelijkheden.

Er zijn vacatures beschikbaar voor de volgende opleidingen: Elektrotechniek, Installatietechniek, Constructiewerker, Verspaner, Mechatronica.

Interesse in het bezoeken van de banenmarkt? Aanmelden kan via www.roc-teraa.nl .
Het is ook mogelijk de BBL-banenmarkt met een hele klas te bezoeken; vervoer kan worden verzorgd.

Meer informatie over deze BBL-banenmarkt of over de BBL-opleidingen: neem dan contact op met Jack van Dijk, Techniek & Technologie College, j.v.dijk@roc-teraa.nl 

 


NIEUWS

BI College is erkend collectief leerbedrijf!

Techniekcentrum | Brainport geopend!

Brainportbedrijven helpen jongeren met beroepskeuze

BI College werkt mee aan Sterk Techniekonderwijs!

EVENEMENTEN

Toon meer

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 

Postadres:
Techniekcentrum | Brainport 
Indumastraat 13 
5753 RJ Deurne

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483