LEERWERKBAAN
NIEUWS

Lees hier de laatste College Update!

Schok na overlijden William Pijnenburg

- DONDERDAG 07 JULI 2016

Namens het bestuur van Brainport Industries College breng ik het verdrietige bericht dat ons bestuurslid William Pijnenburg gisteren is overleden. De laatste maanden heeft William hard gevochten om zijn ziekte te overwinnen maar helaas heeft hij deze ongelijke strijd niet kunnen winnen.

William was een succesvol ondernemer die met veel trots en passie het bedrijf AAE leidde. William heeft daarnaast een belangrijke rol gespeeld in de promotie van de techniek in het algemeen en het vakmanschap in het bijzonder.  AAE als bedrijf heeft hierin een belangrijke voorbeeld rol. Daarnaast was William zeer actief in de regio. Als bestuurslid van SPOMM en Brainport Industries heeft hij mede de basis gelegd voor het Brainport Industries College en het Teclab. 

Zijn passie voor vakmanschap, zijn maatschappelijke betrokkenheid en inbreng waren van onschatbare waarde voor Brainport Industries College en Teclab. We zijn William hier zeer dankbaar voor. 

Onze gedachten gaan uit naar William’s familie, collega’s en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Edward Voncken

 


NIEUWS

BI College is erkend collectief leerbedrijf!

Techniekcentrum | Brainport geopend!

Brainportbedrijven helpen jongeren met beroepskeuze

BI College werkt mee aan Sterk Techniekonderwijs!

EVENEMENTEN

Toon meer

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 

Postadres:
Techniekcentrum | Brainport 
Indumastraat 13 
5753 RJ Deurne

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483