Succesvolle opleiding BBL4 Verspaningstechnoloog nu ook in Deurne

- MAANDAG 08 JUNI 2020

Vanaf september 2020 start STODT in het Techniekcentrum|Brainport in Deurne met de BBL4 opleiding Verspaningstechnoloog. Dit is het begin van de samenwerking tussen STODT en TC|B.

STODT verzorgt deze toonaangevende opleiding op het gebied van verspanen al in Hengelo, Best en Amsterdam. Door deze samenwerking komt deze nu ook beschikbaar in Deurne en is deze opleiding ook bereikbaar voor studenten en bedrijven in de Peelregio en regio’s Boxmeer en Nijmegen.

De opleiding BBL 4 Verspaningstechnoloog wordt door STODT al enkele jaren aangeboden. Deze opleiding van STODT is uniek in Nederland en voorziet in de behoefte bij maakbedrijven én de werknemers. Tijdens deze
modulaire praktijkgerichte en projectgestuurde opleiding BBL 4 Verspaningstechnoloog krijgt de student inzicht en kennis van de moderne manier van verspanen en in de processen rondom het aansturen en bedienen van geavanceerde CNC machines.

Voor TC|B Deurne is het aanbieden van de BBL4 Verspaningstechnoloog een aanvulling op de bestaande BBL opleidingen, zodat zij een doorlopende leerweg kunnen aanbieden. Deelnemers hoeven voor een vervolgopleiding daarom niet op zoek buiten de regio. Aanvullend wordt na de start van het nieuwe schoolseizoen door
TC|B Deurne en STODT gezamenlijk een verfrissend aanbod van trainingen aangeboden, zoals Tekeninglezen, Vorm- en plaatstoleranties en CNC cursussen.

Dit initiatief van Techniekcentrum|Brainport en STODT is een goed voorbeeld van een samenwerking tussen de 3 O’s, ondernemingen, het technische MBO onderwijs en de overheid, wat er voor zorgt dat het onderwijs beter aansluit op het bedrijfsleven. De bedrijven in het zuiden weten daarom STODT al steeds beter te vinden voor praktijkgerichte opleidingen.

Klik hier voor de meer informatie over de opleiding. 
Meer info over het Techniekcentrum|Brainport.


NIEUWS

Succesvolle opleiding BBL4 Verspaningstechnoloog nu ook in Deurne

Handreiking maakt veilig doorwerken in MKB-metaal mogelijk

Project 'Baan zoekt Boer': 'Wie wil mij? Een 47-jarige gestopte veehouder?’

EVENEMENTEN

Toon meer

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 
Gevestigd op de Brainport Industies Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483