Geld verdienen terwijl je een vak leert? Dat kan!

Zou jij van techniek je beroep willen maken? Wil je een goede technische bbl opleiding volgen? Wil je tijdens je opleiding al geld verdienen? En wil je bovendien verzekerd zijn van een betaalde baan tijdens en na je opleiding? Dan is Brainport Industries College iets voor jou.

Brainport Industries College is de perfecte combinatie van leren en werken als vervolg op het vmbo of de havo. Wij richten ons op de beroepsbegeleidende leerweg (bbl). Als student van het Brainport Industries College krijg je een betaalde leerplek bij een uitstekend technisch (hightech) leerbedrijf. Naast je werk volg je zowel een theoretische als praktische vakopleiding. We hebben het dan met name over opleidingen in de metaaltechniek zoals plaatwerken, verspanen, constructiewerken, lassen en mechatronica. 
Deze opleiding wordt betaald door het bedrijf waar je werkt. Je verdient tijdens je werk en opleiding al een leuk salaris!

Kijk hier voor de vacatures van de leerwerkbanen op dit moment.

Lekker afwisselend

Door de combinatie van leren en werken is jouw bbl opleiding nooit saai. Alles wat je leert, kun je meteen in de praktijk toepassen. Je werkt met de modernste technieken en machines in een innovatieve en technische omgeving. Bij Brainport Industries College krijg je goede begeleiding door ervaren vakmensen uit de praktijk. Je kunt al een bbl opleiding volgen vanaf niveau 2 tot niveau 4+, eventueel in versneld tempo.

Erkend diploma

Ruim 90% van onze leerlingen slaagt met een landelijk erkend bbl diploma. En ben je klaar met je bbl opleiding? Dan ligt er een arbeidscontract voor je klaar en kun je meteen aan het werk. Je kunt je hier aanmelden voor Brainport Industries College.

Kom proeven aan techniek

Wil je weten of het werk in de techniek iets voor jou is? Of ben je nieuwsgierig naar Brainport Industries College? Kom dan eens proeven aan techniek. Het hele jaar organiseren we interessante gastlessen en boeiende Tech Events. Wil je deelnemen aan een Tech Event? Meld je dan hier aan! 

EVENEMENTEN

Toon meer

NIEUWS

Handreiking maakt veilig doorwerken in MKB-metaal mogelijk

Project 'Baan zoekt Boer': 'Wie wil mij? Een 47-jarige gestopte veehouder?’

MCM wint de William Pijnenburg Award 2019

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 28

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 
Gevestigd op de Brainport Industies Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483