LEERWERKBAAN
NIEUWS

Lees hier de laatste College Update!

Op zoek naar een bijbaan in de techniek?

Brainport Industries College vindt het belangrijk om jongeren en studenten met interesse in de techniek in een vroeg stadium hiermee in contact te brengen. BI College werkt hierin nauw samen met de Tech Playgrounds van Dynamo Jeugdwerk en JAMwerkt.

JAMwerkt.nl helpt je bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. JAMwerkt.nl is een online platform gericht op jongeren, studenten en starters. JAM is gespecialiseerd in flexibele bijbanen, vakantiewerk, fulltime werk en startersfuncties. Door online je voorkeuren aan te geven kun je direct zien welke (bij)banen beschikbaar zijn bij jou in de buurt! 
Zit je momenteel nog op school maar ben je wel op zoek naar een bijbaan in de techniek? Dan verwijzen we je graag door naar JAMwerkt.nl!

Bij Dynamo Jeugdwerk kun je in je eigen wijk aan de slag met technologie! Kom dus alleen of met vrienden, vriendinnen, je buurjongen, -meisje, neef of nicht naar een van de tien Tech Playgrounds in Eindhoven en Waalre en verbeter je skills! De eerste twee keer zijn gratis, daarna betaal je een euro. Lees meer over de Tech Playgrounds.

 

            

Evenementenkalender

NIEUWS

Koning Willem-Alexander opent Brainport Industries Campus officieel!

FutureTec vernieuwt onderwijs voor maakindustrie

Onderzoek toont meerwaarde van bbl voor werkgevers, studenten en overheid

Nominaties William Pijnenburg Award 2019

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 

Gevestigd op de Brainport Industies Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483