Met technische affiniteit
een frisse start in een technisch beroep

Zou je een technisch beroep uit willen oefenen, maar heb je geen geschikt technisch diploma? Dan ben je bij Brainport Industries College aan het juiste adres. Wij helpen zij-instromers met technische affiniteit aan een boeiende baan in de techniek.

De maakindustrie in Zuidoost-Brabant heeft veel behoefte aan technische vakmensen. Ook mensen die niet direct een passend diploma hebben, kunnen zich ontwikkelen tot geweldige vakmannen of -vrouwen. Of je een goede medewerker bent, hangt immers niet alleen af van je technische kennis. Dat heeft ook te maken met je persoonlijkheid en de ervaring die je de afgelopen jaren in andere banen hebt opgedaan.

Wil jij aan de slag in een technisch beroep? Dan helpt Brainport Industries College je bij het zetten van de eerste stap.
Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden!

De leukste manier om een nieuwe baan te vinden!

Ontspannen kennismaken met bedrijven die op zoek zijn naar technisch talent? Met de vacature in de hand gericht praten met mensen van allerlei verschillende bedrijven? Dat kan tijdens het vacaturecafé. Drie keer per jaar organiseert MKB Eindhoven het vacaturecafé waar je op een ongedwongen manier kennismaakt met allerlei werkgevers uit de regio.

De vacaturecafés zijn bedoeld voor gemotiveerde werkzoekenden van alle leeftijden. De focus van de vacaturecafés ligt vooral op mbo-niveau. Per keer bieden ongeveer dertig werkgevers zo’n honderd vacatures aan. Gemiddeld leidt dit tot enkele tientallen geslaagde matches per keer. Voorafgaand en tijdens het vacaturecafé vinden er bovendien allerlei boeiende workshops plaats.

Kom ook langs! De vacaturecafés vinden plaats in het Techniekhuys in Veldhoven. Bekijk hier wanneer het volgende vacaturecafé plaatsvindt.

 

NIEUWS

Handreiking maakt veilig doorwerken in MKB-metaal mogelijk

Project 'Baan zoekt Boer': 'Wie wil mij? Een 47-jarige gestopte veehouder?’

MCM wint de William Pijnenburg Award 2019

BI College doet mee aan Sterk Techniek Onderwijs in De Kempen

Koning Willem-Alexander opent Brainport Industries Campus officieel!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 17

EVENEMENTEN

Toon meer

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 
Gevestigd op de Brainport Industies Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483