Laat zien wat je kunt met je eigen ePortfolio

Als je gaat solliciteren, wil je graag laten zien wie je bent en wat je kunt. Het ePortfolio helpt je daarbij. Jouw eigen ePortfolio geeft een geweldig beeld van wie je bent en wat je kunt. Bovendien krijg je een persoonlijke coach die je helpt (en blijft helpen) bij het uitstippelen van jouw carrière.

Basis voor je cv en portfolio-website

Als jouw gegevens eenmaal in het systeem staan, kun je er heel handig gebruik van maken. Met één druk op de knop draai je bijvoorbeeld een perfect cv uit. Ook kun je ervoor kiezen om een gelikte portfolio-website te publiceren. Wat je wel en niet in jouw cv of portfolio-website opneemt, bepaal je zelf. Evenals wie je wat laat zien van jouw portfolio. 

Persoonlijke coach

Naast een ePortolio word je ook aan een persoonlijke coach gekoppeld. Jouw coach helpt je bij het uitstippelen van je carrière in de techniek. Op basis van de informatie in jouw profiel kan hij je bijvoorbeeld koppelen aan interessante bedrijven. Daarnaast wijst hij je op clinics, workshops of events die mogelijk interessant zijn voor jou. Deze persoonlijke coach blijft jou de komende jaren ondersteunen.

> Vraag jouw Brainport ePortfolio aan

EVENEMENTEN

Toon meer

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 
Gevestigd op de Brainport Industies Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483